Jaarlijkse grote schoonmaak kantine

Het nieuwe voetbalseizoen lijkt weer van start te gaan! En we hebben er zin in! Ook dit jaar willen we het voetbalseizoen weer beginnen met een frisse en zuivere kantine op sportpark ’t Kantje van VV Hulsel. Zeker om dat nu de kantine en kleedlokalen voorlangere tijd minder intensief gebruikt zijn willen de boel eens grondig schoonmaken. Hiervoor willen we alle leden, vrijwilligers en mensen die VV Hulsel een warm hart toe dragen oproepen om op maandag 23 Augustus 2021 om 18;00 uur de kantine een grote schoonmaak beurt te geven. Zoals voorgaande jaren maken vele handen het werk licht en is het een gezellig samen zijn!