Het Pingeltoernooi 2021 weer op komst!

De organisatie van het Pingeltoernooi 2021 is weer in volle gang! Na het succesvolle Pingeltoernooi afgelopen jaar zet v.v. Hulsel dit succesvolle toernooi door! Zaterdagmiddag 18 september 2021 wordt er weer gestreden om de prestigieuze “Hulselse Pingel Bokaal”, dit gebeurt in een penalty toernooi. We nodigen je graag uit om met een team hieraan deel te nemen.

Stel je eigen team samen!
Een team bestaat uit minimaal 5 spelers en 1 doelman, per speelronde worden 10 pingels per team geschoten. Je team kan bestaan uit mannen, vrouwen, of een mix hiervan. Het penalty-toernooi is opgezet als een laagdrempelig, leuk en ontspannen toernooi. De start van het toernooi vindt plaats omstreeks 13.00 uur de aanvang is om 12.30 uur.

Wie kan deelnemen?
Iedereen die 14 jaar of ouder is kan deelnemen aan het toernooi. Vriendengroepen, buurtgenoten, verenigingsgenoten, familieteams en in elke samenstelling, het is allemaal mogelijk. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging, of ooit en bal getrapt te hebben.

Aparte dames poule!
Zoals vorig jaar is er ook weer een aparte damespoule! Ook dit succes houden we erin. Dus alle dames (met of zonder voetbal skills) zijn dus van harte welkom om aan dit gezellige toernooi mee te doen.

Heb jij een leuk team schrijf je dan nu in! Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.