Lid worden

Wil je lid worden van Voetbalvereniging Hulsel vul dan onderstaand formulier is om je aan te melden. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.

Ik wil mij aanmelden als: *

Geslacht: * ManVrouw

Geboortedatum:*     Legitimatie:*

Adresgegevens:

Upload hieronder je pasfoto (niet verplicht, max. 1 mb in formaat png, jpg, jpeg, gif)

Je bankgegevens zoals je IBAN nummer moet bekend zijn bij penningmeester i.v.m. contributie e/o voor toekomstige deelname activiteiten.

Ik ga akkoord met contributie machtiging

Wanneer ja als actief speler wilt worden ingedeeld. De datum van binnenkomst is bepalend voor deelname aan competitie. Richtlijn daarbij is 15 juni. Voor aanmeldingen na deze datum kan geen speelrecht worden gegarandeerd en wordt men onder voorbehoud ingedeeld.

Ja, ik wil spelend lid worden

Ben je al KNVB-lid? * JaNee

Mocht je vragen of problemen hebben met het invullen van dit formulier, stuur dan een e-mail naar info@vvhulsel.nl

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in.