Hulsel wint weer van Casteren

Julian van Limpt aan de bal in duel tegen Casteren.
Julian van Limpt aan de bal in duel tegen Casteren

Vorige week won Hulsel de uitwedstijd in Casteren met 1 -2. Zondag 7 april was het een mooie zonnige dag waar Casteren met een volle huifkar aan fans naar Hulsel was afgereisd om revanche te komen halen. Ondanks het vuurwerk voor aanvang van de wedstrijd bleven de punten ook deze keer in Hulsel (eindstand 3-1).

De eerste helft was heel saai en toonde beide ploegen weinig beleving. Pas in de 43 minuut komt Hulsel op een 1-0 voorsprong door Lars Verspaandonk die goed doorging richting de goal en met een droge knal de keeper het nakijken gaf.

Na de rust wordt er gelukkig beter en feller gespeelt. Tom Roest maakt voor Hulsel de tweede treffer (54 min.). Dit op aangeven van Tom Schellekens die goed over de rechter flank opkwam en de bal perfect afleverde. Vervolgens komen er voor Hulsel diverse kansen van zowel Kobe Habets als Stef Roijmans. In de 70e minuut komt Casteren met een tegentreffer door goed druk te zetten in het strafschopgebied beland de bal na een scrimmage in het net 2-1. Ook verricht de Hulsel goalie Michiel van Limpt even later goed werk door een kans van Casteren om zeep te helpen. Vijf minuten voor tijd wordt de beslissende 3-1 gemaakt door Tom Roest die de bal beheerst in de linker onderhoek binnen schuift.

Volgende week gaat Hulsel op bezoek in Duizel waar ze het opnemen tegen het altijd lastige DOSKO’32.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.