Hulsel vergeet zich te belonen tegen Netersel.

Tien dagen geleden stond de wedstrijd Netersel-Hulsel op het programma en werd het 3-3, een stand waar toen iedereen mee kon leven. Nu werd het met 1-1 weer gelijk maar was het vooral Hulsel dat zichzelf vergat te belonen.

Aan beide zijden waren er door blessures nogal wat afwezigen. Netersel had daarnaast ook de pech dat Martijn Michiels na een kleine tien minuten uitviel met een vervelende blessure. Hij werd door Bob den Ouden. In de eerste helft gebeurde er vrij weinig. Het warme weer was hier zeker debet aan. Aan beide zijden waren er wat schoten maar verder kwam de teams niet. Tien minuten voor rust werd Tom Schellekens aan Hulsel zijde vervangen door de 17-jarige Kobe Habets en dit zorgde wel voor een positieve impuls aan het Hulselse spel. Net voor rust kreeg Stef Roijmans nog een goede kopkans maar de brilstand bleef op het scorebord.

Net na rust was er een erg ongelukkige handsbal in de zestien meter van Hulsel. Aanvoerder Jaap Waalen pakte dit cadeautje graag uit en scoorde de 0-1. Na dit doelpunt nam Hulsel de regie van de wedstrijd over en kreeg met name Stef Roijmans enkele aardige kopkansen. De gelijkmaker kon niet uitblijven en viel dan ook halverwege de tweede helft. Een goede pass van Luc van der Heijden werd door Tom Roest met een prachtige lob over doelman Bart Seuntiens gewipt; 1-1. In het restant van de wedstrijd waren er nog wel kansen voor Kobe Habets en Stef Roijmans en ook Rick Seuntiens van Netersel zag nog een schot net naast gaan. Aan de stand veranderde dat niets meer waardoor de wedstrijd in de derde helft beslist zal moeten worden.

Volgende week speelt Hulsel de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Sterksel.

Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt , Rene Roest, Twan Corsten, Luc van der Heijden, Rene van der Heijden, Joris van der Heijden (’81 Rob Jansen), Steijn van Rooij, Tom van der Heijden (’86 Nicky van Herk), Tom Schellekens (’35 Kobe Habets), Tom Roest en Stef Roijmans.