Algemeen

Het pingeltoernooi

Onderwerp: Het Pingeltoernooi – penalty toernooi georganiseerd door  VV Hulsel

Wanneer: 17 september 2022

Aanvang: 12.30 uur

Waar:        Sportpark ’t Kantje te Hulsel

L.S.

Na het succesvolle Pingel toernooi afgelopen jaar zet VV Hulsel dit succesvolle toernooi door! Zaterdagmiddag 17 september 2022wordt er weer gestreden om de  prestigieuze “Hulselse Pingel Bokaal”, dit gebeurt in een penalty toernooi. We nodigen je graag uit om met een team hieraan deel te nemen.

Een team bestaat uit minimaal 5 spelers en 1 doelman,  per speelronde worden 10 pingels per team geschoten. Je team kan bestaan uit mannen, vrouwen, of een mix hiervan. Het penalty-toernooi is opgezet als een laagdrempelig, leuk en ontspannen toernooi. De start van het toernooi vindt plaats omstreeks 13.00 uur. 

Wie kan deelnemen

Iedereen die 14 jaar of ouder is kan deelnemen aan het toernooi. Vriendengroepen, buurtgenoten, verenigingsgenoten, familieteams en in elke samenstelling, het is allemaal mogelijk. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging, of ooit en bal getrapt te hebben.Heb jij een leuk team schrijf je dan nu in! Dat kan door het  formulier in te vullen via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1pCo4NBx1YxNQmAx8DQRt2BYOgiSBSRcUvj3lZ3KG4m4/edit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.