Algemeen

We gaan door!

Normaal gesproken kunnen we vanaf 1 juni niet meer op de velden dit om de velden te laten herstellen en om onderhoud uit te voeren aan het veld. Dit alles om te zorgen dat de velden aan het  begin van het nieuwe seizoen in perfecte staat zijn. 

In goed overleg met Stibex en de gemeente kunnen we één veld in de maand juni blijven gebruiken voor de regio cup van de jeugd en voor te trainen. De lagere elftallen trainen in juni om 19:00 en de selectie trainen op donderdagavond om 19:30. 

Mocht je nog een proeftraining bij willen wonen kan dat dus nog! Laat ons even weten als je mee wilt doen, via het bestuur of via een lid of via de trainers of Stuur een mailtje naar info@vvhulsel.NL. Het kan allemaal, we zien je graag verschijnen!

2 gedachten over “We gaan door!

 • Goed geregeld Bassie??
  Mooi een maand doortrainen, Corona-kilootje is er dan zo af… én de kantine kan weer open voor weer een legendarische donderdagavond…
  De nostalgie stuitert door mijn lijf… eens kijken of ik een keer kan… ???

  Succes!!!!

  Beantwoorden
  • Bas Liebregts

   Je bent welkom Hans om een lekker avondje nostalgie te happen! Eerst een lekker potje zomeravond voetbal en gezellig afsluiten met een goede evaluatie 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.