Een perfect getrimd matje!

Wat is het toch fijn om de ‘wei’ in te lopen en te genieten van een kort gemaaide grasmat, welke vochtig is van de dauw, om te gaan schitteren in een heerlijk zonnetje. Bij VV hulsel zijn we weer een stapje dichter bij om het ideale sportklimaat te verwezenlijken. De weergoden hebben we niet in de hand maar een grasmat op de perfecte lengte wordt geregeld!

Onlangs is op het sportpark ’t Kantje de nieuwste versie maairobot geinstalleerd van Belrobotics. De Bigmow heeft vijf zwevende maaikoppen die zich perfect aanpassen aan de eigenschappen van het terrein. De in totaal 15 roestvrijstalen messen garanderen een perfecte continue mulching. 

Een aandacht punt voor de leden en gebruikers van het voetbalveld is dat echt alles van het veld verwijderd dient te worden. Banken en goals dienen opgeruimd te worden en de nette van de vaste goals dienen op geklapt te worden. De robot gaat buiten trainingstijden en wedstrijddagen op eigen iniatief het grasmaaien, als bijvoorbeeld de netten van de vaste goals niet opgeklapt zijn, kan de maaier hierin verstrikt raken en of de netten kapot maaien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.