Algemeen

Wie wil helpen om  jeugdvoetbal weer naar Hulsel te halen?

De jeugdleden bij VV Hulsel nemen weer toe! Dat is natuurlijk goed nieuws! VV Hulsel werkt samen met de jeugd van HMVV en SDO.  In de jeugd zijn de teams een mix van leden van de verschillende verenigingen. 

Als VV Hulsel willen we graag in de tweede seizoenshelft van 2024-2025 op zaterdag verschillende jeugdelftallen in Hulsel hun wedstrijden laten spelen. Dit kunnen wij als bestuur niet alleen voorelkaar krijgen en hebben hier voor de hulp van mensen uit het dorp nodig die hier een steentje aan bij willen dragen.

Zou jij in het voorjaar van 2025 op zaterdagoverdag willen helpen? Je kunt denken aan rollen als scheidsrechter (spelbegeleider) bij een wedstrijd, of een kantine dienst draaien, of de ontvangst van de teams verzorgen. 

Lijkt het je leuk om hieraan bij te dragen? Aan het weer hebben van jeugdvoetbal in Hulsel? Ook als je  geïnteresseerd bent maar meer informatie wil, of maar af en toe of een gedeelte kan, stuur dan een mailtje naar info@vvhulsel.nl of spreek iemand van het bestuur aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.