Algemeen

Overlijden Thieu van der Heijden.

Geheel onverwacht is Thieu van der Heijden afgelopen vrijdag 8 maart overleden.
Thieu was actief betrokken bij de voetbalclub en het bekende gezicht achter de bar. Thieu runde de kantine, was altijd in voor een praatje en was goed op de hoogte wat er allemaal speelt. Hieronder een kleine inkijk in enkele van zijn vele activiteiten die hij verzorgde voor VV Hulsel.

Op woensdagavond verzorgde Thieu de kantine voor de recreanten dames.  Op donderdagavond werd eerst de ranja’s en één snoepje voor de jeugdspelers verzorgd, waar werd toegezien dat de kinderen niet stiekem twee snoepjes pakten. Thieu kende alle kinderen en ouders en  het momentje in de kantine was voor de jeugd een hoogtepunt na het trainen.   Vervolgens ging Thieu door  als vaste barman voor de senioren, met uiteraard ook verschillende rondjes bittergarnituur. Ook op de zondag was Thieu vaak te vinden in de kantine als barman. Op de maandag werd de balans opgemaakt van het weekend, de bestellingen geplaatst en de binnen gekomen producten weer verwerkt. Thieu was vaak op het voetbalveld te vinden of wipte even binnen. Zo ook tijdens het uitlaten van sjefke, vast de koffie in de kantine aan zetten, want dan loopt dat alvast door.

We zijn dankbaar voor de inzet die Thieu heeft geleverd voor de voetbalclub en zullen hem missen.

Namens de voetbalclub wensen we familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte met dit verlies.

Tijdens de wedstrijden op zondag 10 maart wordt een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Thieu en dragen de teams rouwbanden.

Een gedachte over “Overlijden Thieu van der Heijden.

  • Cees Wouters

    Gecondoleerd met dit grote verlies heb nog met tjieu gevoetbald in het 5 van hulsel.
    In de jaren 80 was echt een toffe peer.
    Wij woonde toe in de van Wagenberg straat.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.