Algemeen

Hulsel start met  7 tegen 7  voor 35+

Voor mannen die na hun 35ste willen blijven voetballen is hiervoor natuurlijk ruimte bij de senioren van vv Hulsel. Maar als bij jou de zondag helaas echt niet past, een groot veld toch te groot is, of dat je  misschien na één of meerder blessures eigenlijk nog graag zou voetballen maar de fysieke duels wil vermijden, daarvoor  gaat vv Hulsel een 35+ 7-tal oprichten, om deel te nemen aan de KNVB 7 tegen 7 voetbal voor 35+. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed.

Voetbal verdwijnt niet zomaar uit je bloed

Bij 7×7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Het 7×7 voetbal wordt gespeeld in een toernooivorm op vrijdagavond. Dit is dan om de 2 of 3 weken bij een deelnemende vereniging en de toernooien zijn dan 4 of 5 keer in een halve seizoenshelft. De wedstrijden duren totaal 60minuten, dat is 20 of 15min per wedstrijd, afhankelijk van het aantal teams. In de onderstaande afbeelding ziet u meer over de opzet.

Zoals het er nu naar uitziet is hier net voldoende animo voor om te starten en wordt een team ingeschreven voor de najaar competitie 2024-2025. Maar we kunnen nog zekere enkele versterkingen gebruiken, doe jij ook mee?

Mocht je denken dat de leeftijd een belemmering is neem dan gerust contact op, dan kijken we wat er mogelijk is. Ook als je liever bij ons 45+ elftal deelneemt, of toch bij de senioren op zondag.

Lijkt het je leuk om ook weer je voetbalschoenen aan te doen, meld je dan snel aan, via https://vvhulsel.nl/lid-worden/ Dan kun je komend seizoen nog deelnemen!

Bij vragen kunt u een mail sturen naar; info@vvhulsel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.