Algemeen

Wie pakt het stokje op?

Voor het eerste elftal van vv Hulsel zijn we op zoek naar een Grensrechter.  De grensrechter maakt op zondag deel uit van het arbitrage team.  De Wedstrijd wordt geleid door een door de KNVB aangestelde scheidrechter.  Voor de wedstrijd spreekt de scheidsrechter nog met je door hoe hij graag de samenwerking ziet. Bijvoorbeeld wel of niet vlaggen voor overtredingen? Wanneer vlag je voor buitenspel? Waar sta je met een hoekschok of een vrij trap? Die uit- en thuiswedstrijden zijn normaal gesproken om 14;30, de grensrechter is zowel bij uit en thuiswedstrijden aanwezig.

Jong of Oud, zolang je fysiek instaat bent om met de spelers langs de lijn kunt volgen en je hebt een beetje affiniteit met het voetballen, dan kun je het vlaggen onder de knie krijgen.

Naast de formaliteiten en twee keer 45 minuten aan de wedstrijd deelnemen is het voor een dorpsvereniging als de onze net zo belangrijk dat we het voornamelijk gezellig hebben met elkaar voor, tijdens en na de wedstrijd, ongeacht de uitslag of de emoties van het voetbal. Hier staan we dan ook voor en wij nemen je graag op in de staf, de spelersgroep en de supporters!  

Heb je interesse om dit stokje op te pakken meld je dan aan via de mail info@vvhulsel.nl, of bel naar 06 52 683009 of spreek een bestuurslid aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.