AlgemeenHeren 1Wedstrijdverslagen

v.v. Hulsel deelt punten met SVSH

Afgelopen zondag ontving Hulsel de gasten uit Someren-Heide op bezoek die met een grote schare supporters met een touringcar waren afgereisd. Hulsel speelde sinds lange tijd weer op het eigen hoofdveld dat weer is hersteld van de schade door verkeerde onkruidbestrijding.

In het eerste kwartier is de beste kans voor SVSH. Dennis Kanters schiet vanuit de rechterkant voorlangs het doel van Hulsel. Voor Hulsel is het Julian van Limpt die een paar keer net te kort komt om de bal goed te controleren. Even later krijgt Rick van Tulden de kans om te scoren. Hij komt alleen op doelman Michiel van Limpt af maar in zijn enthousiasme schiet hij volkomen langs de bal.

Vlak voor rust probeert Stef Roijmans het eens om uit de draai op goal te schieten maar hij kan het doelman Coen Smits niet moeilijk maken want het schot beland recht in zijn handen. Beide ploegen gaan met 0-0 de rust in.

Na de rust werd het spel rommeliger. SVSH probeerde de openingstreffer te forceren maar werd slordiger en daar profiteerde Hulsel van.  In de 75e minuut scoort Stef Roijmans de 1-0 uit een voorzet van Nicky van Herk. Maar vijf minuten later is Hulsel weer terug bij af, Bram Verhees laat met een afstandsschot de 1-1 aantekenen.  Hierdoor hield Hulsel slechts een puntje over aan deze wedstrijd. Volgende week zondag speelt Hulsel wederom thuis tegen het met één punt hoger geplaatste Knegselse Boys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.