Algemeen

Hulsel start met  7 tegen 7  voor 45+

Voor mannen die na hun 45ste het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen willen hangen, of misschien zelfs weer op aan willen doen, gaat vv Hulsel een 45+ 7-tal oprichten, om deel te nemen aan de KNVB 7 tegen 7 voetbal voor 45+. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed.

Voetbal verdwijnt niet zomaar uit je bloed

Bij 7×7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Het 7×7 voetbal wordt gespeeld in een toernooivorm op vrijdagavond. Dit is dan om de 2 of 3 weken bij een deelnemende vereniging en de toernooien zijn dan 4 of 5 keer in een halve seizoenshelft. De wedstrijden duren totaal 60minuten, dat is 20 of 15min per wedstrijd, afhankelijk van het aantal teams. In de onderstaande afbeelding ziet u meer over de opzet.

Zoals het er nu naar uitziet is hier net voldoende animo voor om te starten en wordt een team ingeschreven voor de najaar competitie 2023-2024. Maar we kunnen nog zekere enkele versterkingen gebruiken, doe jij ook mee?

Lijkt het je leuk om ook weer je voetbalschoenen aan te doen, meld je dan snel aan, via https://vvhulsel.nl/lid-worden/ Dan kun je komend seizoen nog deelnemen!

Bij vragen kunt u een mail sturen naar; info@vvhulsel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.