14 september – Pingeltoernooi 2024

Ook dit jaar is organiseert vv Hulsel weer Pingel toernooi! Zaterdagmiddag 14 september 2024 wordt er gestreden om de  prestigieuze “Hulselse Pingel Bokaal”, dit gebeurt in een penalty toernooi. Het evenement om gezellig en sportief je skils te tonen.

Een team bestaat uit minimaal 5 spelers en 1 doelman,  per speelronde worden 10 pingels per team geschoten. Je team kan bestaan uit mannen, vrouwen, of een mix hiervan. Voor de elftallen volledig uit dames is een aparter poule. Het penalty-toernooi is opgezet als een laagdrempelig, leuk en ontspannen toernooi. De start van het toernooi vindt plaats omstreeks 12.00 uur.

Wie kan deelnemen
Iedereen die 14 jaar of ouder is kan deelnemen aan het toernooi. Vriendengroepen, buurtgenoten, verenigingsgenoten, familieteams en in elke samenstelling, het is allemaal mogelijk. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging, of ooit en bal getrapt te hebben.

Inschrijven kan via dit formulier. Klik Hier!