75-jarig jubileum verzet naar 10 t/m 12 juni 2022

Het 75-jarig jubileum van onze geel-blauwe club is gelukkig niet gecanceld maar wordt één jaar uitgesteld wegens de Corona situatie. Want een jubileum zonder feest dat is in Hulsel ondenkbaar. Het jubileumweekend is verplaatst naar 10 t/m 12 juni 2022.

De jubileumcommissie verheugd zich in elk geval op een mooi feestweekend en hebben grootse plannen! 🤗🍺
De voorbereidingen zijn al in volle gang. Heb jij nog leuke ideeën? Geef ze door aan de leden van de jubileumcommissie:
Jan Ansems, Ben Bleumer, Jan van der Heijden, Henny Jansen, Danny van Herk, Joris van der Heijden (Gzn), René Roest, Rob IJpelaar en Teun Jansen.