Verslagen Hulsel 1

Dikverdiende derbywinst voor Hulsel.


In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen heeft Hulsel een verdiende overwinning behaald tegen SDO'39. Al was de 2-0 overwinning er wel een met een dubbel gevoel. Hulsel speler Stijn Jansen viel namelijk uit met een dubbele beenbreuk.


Hulsel begon furieus aan de wedstrijd en al na vier minuten leverde dat een voorsprong op. Tom Roest gaf een voorzet vanaf de rechterkant die door Stef Roijmans diagonaal werd binnen gekopt; 1-0. Vijf minuten later sloeg het noodlot toe toen Stijn Jansen bij een stevig maar onschuldig duel een dubbele beenbreuk opliep. Het duurde een tijdje voordat de ambulance er was en zodoende werd de eerste helft pas om half vier werd hervat. Als vervanger van Stijn Jansen werd Ruud Maas in het veld gebracht. Hulsel hield het beste van het spel en een kwartier voor rust verdubbelde het de voorsprong. Een afgeslagen bal kwam bij Tom Roest terecht en met een bekeken schot liet hij doelman Menno Sanders kansloos; 2-0. Nog voor rust had Stef Roijmans de kans de wedstrijd in het slot te gooien maar alleen voor de keeper schoot hij voorlangs.


In de tweede helft kwamen de ervaren Thijs Spierings en Geert Coolen in het veld bij SDO'39. De bezoekers probeerden uit alle macht kansen te creeren maar verder dan wat gevaarlijke corners en een schot voorlangs van Niels Heesakkers kwamen ze niet.  Hulsel bleef redelijk eenvoudig overeind en vooral de jonge Twan Corsten speelde een sterke wedstrijd. In de slotfase waren er zelfs nog kansen om de score uit te breiden maar schoten van Joris van der Heijden en Stef Roijmans werden door doelman Sanders gered.


Een knappe en verdiende overwinning voor Hulsel na een wisselvallige bekercampagne geeft moed voor het vervolg van de competitie. Erg jammer dat het hierbij Stijn Jansen zal moeten missen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen DVS op het programma. 


Opstellingen:


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Ron van Gompel, Twan Corsten, Tom Schellekens ('61 Daan Perry), Joris van der Heijden ('81 Rene Roest), Steijn van Rooij, Stijn Jansen ('10 Ruud Maas), Tom van der Heijden, Tom Roest en Stef Roijmans.


SDO'39: Menno Sanders, Jaap Huijbregts ('62 Frans Berger), Christian Paridaans, Frank Swanen, Tuur Willems ('46 Geert Coolen), Niels Heesakkers, Martijn Dijkstra, Marco van Rijn ('46 Thijs Spierings), Claudemberg van der Heijden, Martijn Hellegers, Mike Gevers.


Tweede overwinning voor Hulsel.


Na de overwinning van vorige week in de derby tegen SDO'39 mocht Hulsel vandaag op bezoek bij DVS in Aalst. Een ploeg die vorig jaar ook in de vierde klasse speelde maar waarbij veel veranderd is. Bij DVS stonden zeven andere spelers in het veld vergeleken met de competitiewedstrijd van afgelopen mei. Ook bij Hulsel ontbraken, vooral in de verdediging, de nodige spelers.


Hulsel schoot uit de startblokken en binnen de minuut had het de voorsprong al te pakken. Joris van der Heijden werd diep gestuurd door zijn neef Tom Roest. Met een mooi lobje verschalkte hij de doelman van DVS waarna Ruud Maas het beslissende tikje gaf; 0-1. Qua veldspel was de wedstrijd aardig in evenwicht al was al wel snel duidelijk dat de verdediging van DVS niet het sterkste onderdeel was. Na een klein half uur werd dit door Hulsel benut toen na een combinatie met Joris van der Heijden Stef Roijmans de 0-2 binnen schoof.


Net na rust kwam Hulsel al snel op 0-3 toen Stef Roijmans na een voorzet van rechts binnen tikte. Dit doelpunt werd echter afgekeurd. Even later haalde Roijmans alsnog zijn gram door na een voorzet van Ruud Maas de bal ineens op de slof te pakken en Hulsels derde te scoren. Toen drie minuten later na slecht uitverdedigen van DVS Tom Roest ook nog de 0-4 scoorde was het helemaal beslist. Hulsel geloofde het hierna ook wel en ging slordig spelen. De bij DVS ingevallen Wester Wester profiteerde hiervan en scoorde de eretreffer voor DVS; 1-4.


Zo mag de start van de competitie er zijn met zes punten uit twee wedstrijden maar een zwaluw maakt nog geen zomer dus elke week zal er weer flink gewerkt moeten worden. Te beginnen volgende week thuis tegen DEES.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Bas van Herk, Twan Corsten, Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Ruud Maas ('62 Rob Jansen), Tom van der Heijden ('80 Joep van Gerwen), Tom Roest en Stef Roijmans.


Matig Hulsel verliest van DEES.


Na twee overwinningen op rij is Hulsel vandaag weer met beide benen op de grond gekomen. In een matige wedstrijd waarin veel fout ging werd redelijk kansloos verloren tegen DEES; 2-4.


DEES begon fel aan de wedstrijd wat al na twee minuten een gele kaart opleverde voor Niels van Hest na een stevige charge op Stef Roijmans. Dit zette echter wel de toon voor de rest van de wedstrijd. DEES was een stuk feller en Hulsel kwam vaak te kort in de duels. Na tien minuten kwam Hulsel wel op voorsprong toen na een foutje achterin Tom Roest en Stef Roijmans samen op het doel af gingen, Roijmans was degene die mocht afronden; 1-0. Vijf minuten later kopte de vrijstaande Mitchell Smits de bal in de winkelhaak na een voorzet van rechts; 1-1. Nog geen twee minuten later kwam Hulsel weer op voorsprong toen Tom Roest met een harde schuiver de doelman van DEES verraste; 2-1. Nog voor rust kwam DEES op voorsprong. Hulsel gaf veel te veel ruimte voorin en DEES profiteerde hiervan. Eerst kopte Thomas Tholen de gelijkmaker binnen en een paar minuten later  was het Hein van de Sande die de 2-3 scoorde.


In de tweede helft kwam bij Hulsel de ervaren Rene van der Heijden in het veld voor Bas van Herk. Het spel van Hulsel bleef echter onder het niveau van de afgelopen wedstrijden. Na een kleine tien minuten werd het zelfs 2-4. Na wederom een fout achterin was het Thomas Tholen die met een moie stift doelman Eric Corsten passeerde. Hierna kreeg Hulsel nog wel wat kansen maar vooral Tom Roest speelde vandaag erg ongelukkig. Hulsel probeerde nog van alles maar was vandaag vooral tegen zichzelf aan het voetballen. Vandaar ook dat DEES terecht met de drie punten naar huis ging.


Volgende week kan Hulsel zich herstellen in de uitwedstrijd tegen Dosko'32


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Bas van Herk ('46 Rene van der Heijden), Twan Corsten, Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens ('75 Joost Maas),  Tom van der Heijden ('75  Joep van Gerwen), Tom Roest en Stef Roijmans.


Hulsel mist scherpte maar wint toch.


Na twee overwinning en daarna drie nederlagen werd het voor Hulsel weer eens tijd om een driepunter te behalen. In een wedstrijd die niet al te best was, was Hulsel wel de betere partij en won het met 3-1 al had het daar wel erg veel kansen voor nodig.


In de beginfase was het voor beide ploegen een beetje aftasten. Het eerste gevaar van de wedstrijd was na een kwartier spelen voor Ruud van Dijck van SVSOS maar zijn inzet ging net naast. Hierna was het Hulsel dat het initiatief nam en al snel werd het hiervoor beloond. Een mooie voorzet van Mitchell Verburg werd door Tom van der Heijden ineens op slof genomen en verdween achter de kansloze doelman Bart Grobbee van SVSOS; 1-0. Tot aan de rust had Hulsel nog drie levensgrote kansen. Eerst ging Stef Roijmans alleen op het doel af maar hij schoot over en ook Tom van der Heijden kreeg nog twee dotten van kansen.


Ook in de tweede helft bleef Hulsel grote kansen missen. Nu waren het vooral Stef Roijmans en Tom Roest die het net nog niet konden vinden. Halverwege de tweede helft viel de 2-0 eindelijk wel. Na een afgeslagen corner was het Tom Roest die met een bekeken schuiver in de rechter onderhoek de score verdubbelde. Toen vijfminuten later Roijmans op aangeven van Roest de 3-0 binnenkopte was de wedstrijd beslist. Aan SVSOS zijde waren er ook wel wat kansjes. Zo waren Wout Abrahams en Dorus Broers dicht bij een doelpunt maar ook bij hen ontbrak het aan scherpte. De eretreffer voor de bezoekers kwam er echter wel toen vijfminuten voor tijd ineens Sjors Vromans vrij voor het Hulselse doel stond en de bal simpel binnen schoot; 3-1.


Een verdiende overwinning voor Hulsel dat vandaag het minst slecht was van beide partijen. Een lichtpunt van vandaag was in elk geval dat de kansen wel gecreeerd worden. Nu de afwerking nog! Te beginnen volgende week in de uitwedstrijd tegen Tuldania.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Ron van Gompel , Twan Corsten ('62 Bas van Herk), Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens ('89 Luc van der Heijden), Tom van der Heijden ( '79 Ruud Maas), Tom Roest en Stef Roijmans.


Hulsel knokt zich naar winst.


In de wedstrijd waarin beide partijen veel kansen misten en het net zo goed 5-7 had kunnen worden is Hulsel uiteindelijk de verdiende winnaar geworden De ongelukkig spelende Stef Roijmans verprutste veel kansen maar was met twee doelpunten uiteindelijk wel de matchwinner.


Het eerste gevaar van de wedstrijd was voor Hilvaria toen Pieter Abrahams van dichtbij hoog over schoot. Daarna waren het aan Hulsel zijde Tom Schellekens die net naast schoot en Stef Roijmans die de sterk keepende Rob van den Biggelaar van Tuldania op zijn pad vond. Na een dik kwartier spelen kwam Tuldania op voorsprong. Een voorzet van rechts werd bij de tweede paal door Pieter Abrahams binnen geschoten; 1-0. Tien minuten voor rust leek het zelfs 2-0 te worden toen Jens Hesselmans doelman Eric Corsten voorbij ging, maar hij zag zijn inzet op de doellijn gekeerd worden door de hard werkende Mitchel Verburg. Net voor rust was er een tegenvaller voor Hulsel toen Tom van der Heijden met een schouderblessure uitviel. Hij werd vervangen door Joost Maas die dit prima deed.


Al na een minuut in de tweede helft was er een vrije kopkans voor Roijmans. Hij raakte de bal echter compleet verkeerd. Aan de andere zijde waren het vooral Pieter Abrahams en Rien van de Wouw die het de Hulselse achterhoede regelmatig lastig maakten. Een half uur voor tijd was het Stein van Rooij die hard over schoot en even later was er een prachtige redding van doelman van den Biggelaar voor nodig om een dito schot van Tom Roest onschadelijk te maken. De verdiende gelijkmaker voor Hulsel kwam er toch toen Daan Perry met een mooie pass Stef Roijmans bediende die de bal goed binnen tikte; 1-1. Vijf minuten later kwam Hulsel zelfs op voorsprong toen Roijmans een penalty die hij zelf verdiend had benutte; 1-2. Na dit doelpunt was Tuldania nog een paar keer erg gevaarlijk maar tegen het einde van de wedstrijd vloeiden de krachten weg bij de Esbekenaren en kon Hulsel  relatief eenvoudig op de been blijven.


Een goede overwinning voor Hulsel dat vandaag is blijven knokken en daarom de drie punten verdiend mee naar huis neemt. Volgende week is Hulsel vrij maar de week erop staat de thuiswedstrijd tegen Terlo op het programma.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Ron van Gompel ('90 Rob Jansen) , Twan Corsten ('81 Bas van Herk), Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens, Tom van der Heijden ('40 Joost Maas), Tom Roest en Stef Roijmans.


Dubbele hattrick Roijmans voor Hulsel.


Waar Stef Roijmans de afgelopen wekenwel regelmatig zijn doelpunten mee pikte voor Hulsel maar niet altijd even gelukkig speelde ging hij vandaag helemaal los. Met zes doelpunten had hij een groot aandeel in de 8-1 overwinning van Hulsel tegen Terlo.


Aan Hulsel zijde was Ruud van der Heijden weer terug op zijn vertrouwde plek achterin. Dit kwam goed uit want verdediger Twan Corsten brak in de uitwedstrijd tegen Tuldania een teen en is even uit de running. Hulsel begon goed en na vijf minuten leverde dit al de voorsprong op. Een puike voorzet van Tom van der Heijden werd door Stef Roijmans hard ingekopt; 1-0. Even later kreeg ook Terlo een grote kans maar deze miste net het doel. Na tien minuten kwam Hulsel op 2-0. Tom Roest werd weggestuurd, legde af op Roijmans die vallende scoorde. Tien minuten voor rust werd het al 3-0. Een een-tweetje tussen Joris van der Heijden en Stef Roijmans werd door laatst genoemde afgerond. Twee minuten later  scoorde Roijmans zelfs zijn vierde. Een voorzet van Tom Roest kwam op de hand van een verdediger waarna de lange spits de penalty goed binnen schoot.


Na een kleine tien minuten in de tweede helft was er een uitgelezen mogelijkheid voor Terlo om terug in de wedstrijd te komen toen Joris van der Heijden een overtreding maakte binnen de zestien meter. Eric Corsten stopte de penalty van Sebastiaan Krooswijk maar omdat hij van zijn lijn kwam moest deze opnieuw. In tweede instantie stopte Corsten echter weer! Hierna ging Hulsel door met scoren. Een slechte uitrap van Terlo doelman Thomas Kuijken werd onderschept door Tom van der Heijden die Tom Roest de 5-0 liet scoren. Een kwartier voor tijd viel een mislukte voorzet van Tom Roest alsnog voor de voeten van Roijmans; 6-0. Zes minuten voor tijd scoorde Roijmans zijn zesde toen hij vrij voor het doel werd gezet.  Twee minuten voor tijd revancheerde Krooswijk zich voor zijn gemiste penalty's en kopte de eretreffer voor Terlo binnen. Het slotakkoord van deze middag was echter voor Hulsel. Joris van der Heijden nam de bal prachtig aan en met een schuiver zette hij de 8-1 eindstand op het scorebord.


Een simpele overwinning voor Hulsel in een wedstrijd waar alles meezat en tegen een tegenstander die daarvoor ook alle ruimte gaf. Nu even nagenieten maar vanaf dinsdag weer volle bak trainen voor de thuiswedstrijd van zondag tegen Rood Wit'67.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Ron van Gompel ('56 Joost Maas) , Ruud van der Heijden, Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens, Tom van der Heijden, Tom Roest en Stef Roijmans ('89 Luc van der Heijden).


Hulsel wint simpel van Rood Wit'67.


Na de 8-1 overwinning van vorige week heeft Hulsel ook deze weer een dikke overwinning behaald. Zonder echt goed te voetballen werd er simpel gewonnen van Rood Wit'67; 6-1.


Al na acht minuten kwam Hulsel op voorsprong. Na een lange bal van Daan Perry zat de verdediging van Rood Wit mis en kon Tom Roest simpel de 1-0 scoren. Vijf minuten later werd het al 2-0 toen na een corner van Joris van der Heijden Stef Roijmans bij de eerste paal binnen kopte. In deze fase van de wedstrijd was Hulsel achterin redelijk slordig wat ook de bezoekers wel wat kansjes opleverde. De grootste hiervan was voor Tom Roost, die net naast schoot. Na twintig minuten spelen was het echter weer Hulsel dat scoorde. Een voorzet van Tom Roest kwam bij Roijmans die simpel binnen schoot; 3-0. Nog voor rust had de score hoger uit kunnen vallen maar doelman Jari Piron redde enkele keren goed.


In de tweede helft wou Hulsel de wedstrijd snel beslissen. Ging eerst een schot van Tom Schellekens nog voor langs, even later was het wel raak. Met een bekeken schot scoorde Tom Roest de 4-0. Vijf minuten later lag de 5-0 al in het netje. Na een mooie pass van Stein van Rooij op Joris van der Heijden kon deze Stef Roijmans in staat stellen zijn derde van de middag te scoren. Hierna zakte het spel van Hulsel wat in en kon ook Rood Wit'67 wat meer aan voetballen toe komen. Dit leverde na een uur spelen de mooie eretreffer op. Met een mooi lobje verschalkte Dayne Rodriquez doelman Eric Corsten; 5-1. Het laatste deel van de wedstrijd was niet echt om over naar huis te schrijven, toch voegde Hulsel nog een doelpunt aan het totaal toe. Het was Tom Roest die na een voorzet van Tom Schellekens ook zijn derde van de middag scoorde; 6-1.


Een simpele overwinning waarbij Hulsel niet eens het beste van zichzelf liet zijn. De komende drie wedstrijden voor de winterstop zullen zeker lastiger zijn. Te beginnen volgende week uit in Casteren.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Ron van Gompel , Ruud van der Heijden ('59 Joep van Gerwen), Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens, Tom van der Heijden ('75 Rob Jansen), Tom Roest en Stef Roijmans.


Hulsel verliest in matige wedstrijd van Tuldania.


Na weer enkele weken zonder voetbal is Hulsel vandaag begonnen aan de laatste reeks van 14 wedstrijden. De eerste twee hiervan moet het nog zonder Tom Roest doen. Een gemis wat vandaag duidelijk te zien was.


In de eerste helft wisten beide teams weinig te creŽren. Na een dik half uur was het eerste grote gevaar voor Tuldania toen aanvoerder Jorn Wijten een vrije trap hard over schoot. Vijf minuten voor rust was ook Hulsel voor het eerst gevaarlijk. Na een scrimmage voor het doel werd een schot van Joris van der Heijden knap gered door doelman Rob van den Biggelaar.


In de tweede helft kwam Tuldania iets beter uit de kleedkamer en al na vier minuten kwam het op voorsprong. De behendige Rien van de Wouw draaide weg bij Mitchel Verburg en scoorde met een schot in de verre hoek; 0-1. Hulsel had het net vandaag en wist daar vrij weinig tegenover te zetten.  Halverwege de tweede helft kwam een voorzet van de ingevallen Ruud Maas bij spits Stef Roijmans maar het rollertje wat hij produceerde was te slap. Tien minuten voor tijd viel de genadeklap voor Hulsel toen na een voorzet van Jens Hesselmans wederom Rien van de Wouw scoorde; 0-2. In het vervolg waren er nog wat kansjes voor Tuldania maar doelman Eric Corsten voorkwam een grotere uitslag.


Een wedstrijd waarin Hulsel aanvallend onmachtig was en waar volgende week tegen SVSOS toch iets op gevonden moet worden.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt ('79 Rene Roest), Ron van Gompel , Ruud van der Heijden, Twan Corsten, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens ('73  Rob Jansen), Tom van der Heijden Joost Maas  ('62 Ruud Maas) en Stef Roijmans.


Hulsel kansloos tegen koploper Waalre.


In een zeer eenzijdige wedstrijd heeft Hulsel vandaag kansloos verloren tegen Waalre. Hulsel kon maar moeilijk de verdedigende stelling verlaten waardoor spits Stef Roijmans de gehele wedstrijd op een eiland stond.


Na twintig minuten kreeg Waalre een penalty. Hulsel verdediger Daan Perry zette zijn sliding te vroeg in en raakte daarbij zijn tegenstander. Kees Uijthoven schoot dit buitenkansje zuiver binnen; 0-1. Tien minuten later belande een Waalre voorzet bij de tweede paal waar Rene Hooijmans simpel kon afwerken. Een paar minuten later bracht Hulsel de spanning weer terug in de wedstrijd toen Stef Roijmans een vrije trap van Twan Corsten in de verre hoek binnen kopte; 1-2. Nog voor rust was de spanning echter weer uit de wedstrijd. Ivar Brans begon aan een solo, werd totaal niet aangepakt, en kon afronden; 1-3.


In de rust werd bij Hulsel Daan Perry vervangen door Luc van der Heijden. Waalre ging na rust weer gewoon verder waar het gebleven was. Hulsel werd vroeg onder druk gezet en dit resulteerde na vijf minuten in de 1-4. Wederom was het Kees Uijthoven die het net wist te vinden. Toen twintig minuten voor tijd Wouter Bosman de 1-5 binnen kopte vonden de bezoekers het wel goed. Hulsel kreeg nog een aardige kans via de ingevallen Rob Jansen maar een doelpunt zat er niet in.


Zo verliest Hulsel voor de derde keer op rij en wordt het volgende week op tweede paasdag tijd dat er weer eens gewonnen wordt. Uit tegen Terlo in Bergeijk zal het moeten gebeuren.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt , Ron van Gompel , Daan Perry ('46 Luc van der Heijden), Ruud van der Heijden ('79 Rene Roest), Twan Corsten, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom van der Heijden ('72 Rob Jansen), Joost Maas en Stef Roijmans.

Hulsel weet weer wat winnen is.


Na drie nederlagen op rij heeft Hulsel eindelijk weer een keer gewonnen. Nadat het in Hulsel al met 8-1 van Terlo won werd het nu in Bergeijk 1-5.


Hulsel was van meet af aan de betere partij. Terlo probeerde met lange ballen hun aanvallers te bereiken maar negen van de tien keer kwamen deze ballen bij Hulsel spelers terecht. Nadat de eerste twee schoten van Tom van der Heijden nog gered werden was het na een klein kwartiertje wel raak voor de Hulselse middenvelder. Vrijstaand kon hij bij de tweede paal binnen schieten. Een kwartier later werd het 0-2 toen de vandaag als middenvelder opgestelde Twan Corsten na een flinke sprint de bal voorgaf. De inzet van Stef Roijmans werd in eerste instantie nog gered maar daarna bereikte Roijmans, Tom van der Heijden die weer redelijk eenvoudig kon scoren. Nadat aan Hulsel zijde een doelpunt van Stef Roijmans werd afgekeurd deed Terlo toch nog wat terug. Vlak voor rust kon Mischa Kunen de gastheren terug in de wedstrijd schieten; 1-2.


In de tweede helft was er nog even een grote kans voor Terlo. Maar Hulsel doelman Eric Corsten voorkwam de gelijkmaker. Dit was ook meteen het laatste wapenfeit voor de thuisploeg. Hulsel schroefde het tempo een beetje op en kwam na tien minuten op 1-3. Een lange bal van Daan Perry werd doorgekopt door Stef Roijmans op Tom Roest die in de korte hoek scoorde. Terlo ging steeds fysieker voetballen en de Hulsel spelers moesten regelmatig opspringen om blessures te voorkomen. Tien minuten voor tijd werd het ook nog 1-4. Een lange uittrap van Eric Corsten werd door een Terlo verdediger verlengd op Tom Roest, deze legde  netjes af op de meegelopen Stef Roijmans die simpel binnen tikte. Het slotakkoord was voor Tom Roest die met een mooie actie een verdediger en de keeper omspeelde en de 1-5 op het scorebord bracht.


Een eenvoudige overwinning voor Hulsel dat volgende week thuis speelt tegen DVS. De uitwedstrijd werd weliswaar simpel gewonnen maar dat is zeker geen reden om de tegenstander te onderschatten.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt , Ron van Gompel , Daan Perry , Ruud van der Heijden, Twan Corsten ('85 Rene Roest), Joris van der Heijden ('57 Joep van Gerwen), Steijn van Rooij, Tom van der Heijden ('72 Giel van den Heikant), Tom Roest en Stef Roijmans.


Winst Hulsel na slechte eerste helft.


Hulsel mocht vandaag niet mopperen met een 2-2 ruststand. De eerste helft was een van de slechtste helften van dit seizoen. Na de rust rechtte het de rug en won het uiteindelijk met 5-2.


Onder warme omstandigheden was Hulsel vooral de eerste helft niet goed bij de les. Al na vijf minuten was het Geert Smits die een vrije trap op het randje van de zestien meter benutte; 0-1. Vijf minuten later kwam een voorzet van Twan Corsten bij Tom Roest die met een mooi schot doelman Robin Verhoeven kansloos liet; 1-1. Halverwege het eerste bedrijf liet de Hulselse verdediging zich in de luren leggen toen Wester Wester simpel kon binnentikken na een voorzet van rechts. Twee minuten voor rust kwam Hulsel weer op gelijke hoogte toen Stef Roijmans een voorzet van Joris van der Heijden tegendraads inkopte.


In de tweede helft werd aan Hulsel zijde verdediger Daan Perry vervangen door de snelle aanvaller Ruud Maas. Deze wissel had duidelijk effect al had Roel de Greef al in de eerste minuut een grote kans om DVS weer op voorsprong te zetten, maar zijn schot ging over. Hierna nam Hulsel het initiatief over en gaf het dat niet meer af. Na een klein kwartier scoorde Stef Roijmans op het randje van buitenspel de 3-2. Even later werd een doelpunt van dezelfde Roijmans afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Twee minuten hierna revancheerde Roijmans zich door een corner van Joris van der Heijden hard binnen te koppen; 4-2. Het slotakkoord van de wedstrijd was voor Tom van der Heijden die na een mooie combinatie met Tom Roest knap afronde; 5-2.

Uiteindelijk een simpele overwinning voor Hulsel maar als komende donderdag de eerste helft net zo slecht is als vandaag kunnen we beter niet naar Lage Mierde gaan.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt , Ron van Gompel , Daan Perry ('46 Ruud Maas) , Ruud van der Heijden, Twan Corsten ('76 Luc van der Heijden), Joris van der Heijden ('72 Giel van den Heijkant),Steijn van Rooij, Tom van der Heijden, Tom Roest en Stef Roijmans.


Pech voor Hulsel in derby tegen SDO'39.

Alle ingredienten die normaal gesproken in een derby aanwezig zijn waren er vandaag ook. Veel strijd, overtredingen en goals. Hulsel kon daar vandaag ook pech aan toevoegen.


Na tien minuten spelen was er een smerige overtreding van Simon Kruijsen die door gleedop Ron van Gompel.  De scheidsrechter, die het tempo niet kon bolwerken, zag het niet gebeuren maar van Gompel moest wel de wedstrijd geblesseerd verlaten. Hij werd vervangen door Ruud Maas.  Hulsel was in de openingsfase wel de betere partij. Kansen van Stef Roijmans en Tom Roest werden echter niet afgemaakt. Na een klein half uur viel wel de verrassende voorsprong aan de andere kant. Bij een schot van Thijs Spierings liep Martijn Hellegers voor doelman Eric Corsten door waardoor deze de bal verkeerd inschatten en hem liet glippen. Hulsel moest zich even herstellen van deze tegenvaller maar kreeg via Tom Roest en Tom van der Heijden ook nog wel twee kansen.


Vijf minuten in de tweede helft kwam SDO'39 zelfs op2-0. Thijs Spierings mocht ongehinderd de zestien meter inlopen en zijn voorzet werd door Michel Jansen binnen gelopen.  Vijf minuten later kwam Hulsel terug in de wedstrijd. Na een slippertje van doelman Menno Sanders probeerde Geert Coolen de bal weg te schieten. Hij schoot de bal echter via Tom van der Heijden in het doel; 2-1. Na dit doelpunt werd Bas Liebregts bij Hulsel als stormram gebracht voor Tom van der Heijden. Na deze wissel vergat Hulsel bij tijd en wijle om te voetballen en werd te veel de lange bal gehanteerd. Toch kwam Hulsel drie minuten voor tijd op gelijke hoogte. Een afgeslagen voorzet werd door Stein van Rooij ineens op de slof genomen; 2-2. Drie minuten later was het echter dezelfde van Rooij die een schot van Thijs Spierings van richting veranderde waardoor SDO'39 op 3-2 kwam. In de slotminuut kopte dezelfde van Rooij nog op de lat maar de verdiende gelijkmaker kwam er niet meer.


Een zure nederlaag voor Hulsel en drie belangrijke punten voor SDO'39 in de strijd om de derde periode. Komende zondag speelt Hulsel om 14.00 uur uit in Knegsel tegen Knegselse Boys.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt , Ron van Gompel ('10 Ruud Maas) , Daan Perry, Ruud van der Heijden, Twan Corsten , Joris van der Heijden ('83 Joep van Gerwen),Steijn van Rooij, Tom van der Heijden ('61 Bas Liebregts), Tom Roest en Stef Roijmans.


Hulsel verliest geflatteerd van Dosko'32.


Hulsel zit even in een mindere fase. Er zijn wat blessure en de koppies gaan wat te snel hangen na een achterstand. Vandaag was de lat het breekpunt in de wedstrijd. Bij een 0-1 achterstand raakte Hulsel de lat en even later viel de 0-2. Overigens was de overwinning voor Dosko'32 wel verdiend.


Bij Hulsel ontbraken in de verdediging Twan Corsten en Ruud van der Heijden. Zij werden vervangen door de jonge Luc van der Heijden en de 44-jarige Roel van Limpt. Ook voor Rene van der Heijden was vandaag een basisplaats ingeruimd. Dosko'32 schoot uit de startblokken en kwam na drie minuten spelen al op voorsprong. De sterk spelende Dennis van Woerkum schoot de bal van afstand bekeken binnen; 0-1. In het vervolg van de eerste helft waren er kansen voor beide teams al moet gezegd worden dat die van de Duizelnaren wel het grootst waren.


Hulsel kwam sterk uit de kleedkamer en had na een kwartier veel pech toen Stef Roijmans een voortzet van Tom Roest op de lat tikte. Zoals zo vaak valt dan aan de andere kant het doelpunt wel. Een voorzet van links werd mooi binnen gekopt door Dennis van Woerkum. Na dit doelpunt geloofde Hulsel er niet meer in. Een kwartier voor tijd kopte Jody van Woerkum uit een corner de 0-3 binnen en vijfminuten later scoorde Luc Diderich na slecht uitverdedigen van Hulsel de 0-4. Nadat Tom Roest namens Hulsel nogmaals de lat raakte was het slotakkoord van de wedstrijd van Ard-Jan Fleerakkers. Nadat hij eerder in de wedstrijd al een open kans miste scoorde hij nu wel; 0-5.


Een kansloze maar geflatteerde nederlaag voor Hulsel dat nu drie uitwedstrijden voor de boeg heeft. DEES (06-05-2018), Netersel (10-04-2018) en Rood Wit'67 (13-05-2018). Tijd om de mouwen op te stropen en er een mooi seizoenseinde van te maken.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt , Roel van Limpt ('65 Rob Jansen), Daan Perry ('78 Rene Roest), Luc van der Heijden, Rene van der Heijden, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom van der Heijden ('87 Joost Maas), Tom Roest en Stef Roijmans.


Hulsel vergeet zich te belonen tegen Netersel.


Tien dagen geleden stond de wedstrijd Netersel-Hulsel op het programma en werd het 3-3, een stand waar toen iedereen mee kon leven. Nu werd het met 1-1 weer gelijk maar was het vooral Hulsel dat zichzelf vergat te belonen.


Aan beide zijden waren er door blessures nogal wat afwezigen. Netersel had daarnaast ook de pech dat Martijn Michiels na een kleine tien minuten uitviel met een vervelende blessure. Hij werd door Bob den Ouden. In de eerste helft gebeurde er vrij weinig. Het warme weer was hier zeker debet aan. Aan beide zijden waren er wat schoten maar verder kwam de teams niet. Tien minuten voor rust werd Tom Schellekens aan Hulsel zijde vervangen door de 17-jarige Kobe Habets en dit zorgde wel voor een positieve impuls aan het Hulselse spel. Net voor rust kreeg Stef Roijmans nog een goede kopkans maar de brilstand bleef op het scorebord.


Net na rust was er een erg ongelukkige handsbal in de zestien meter van Hulsel. Aanvoerder Jaap Waalen pakte dit cadeautje graag uit en scoorde de 0-1. Na dit doelpunt nam Hulsel de regie van de wedstrijd over en kreeg met name Stef Roijmans enkele aardige kopkansen. De gelijkmaker kon niet uitblijven en viel dan ook halverwege de tweede helft. Een goede pass van Luc van der Heijden werd door Tom Roest met een prachtige lob over doelman Bart Seuntiens gewipt; 1-1. In het restant van de wedstrijd waren er nog wel kansen voor Kobe Habets en Stef Roijmans en ook Rick Seuntiens van Netersel zag nog een schot net naast gaan. Aan de stand veranderde dat niets meer waardoor de wedstrijd in de derde helft beslist zal moeten worden.


Volgende week speelt Hulsel de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Sterksel.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt , Rene Roest, Twan Corsten, Luc van der Heijden, Rene van der Heijden, Joris van der Heijden ('81 Rob Jansen), Steijn van Rooij, Tom van der Heijden ('86 Nicky van Herk), Tom Schellekens ('35 Kobe Habets), Tom Roest en Stef Roijmans.