Verslagen Hulsel 1

Dikverdiende derbywinst voor Hulsel.


In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen heeft Hulsel een verdiende overwinning behaald tegen SDO'39. Al was de 2-0 overwinning er wel een met een dubbel gevoel. Hulsel speler Stijn Jansen viel namelijk uit met een dubbele beenbreuk.


Hulsel begon furieus aan de wedstrijd en al na vier minuten leverde dat een voorsprong op. Tom Roest gaf een voorzet vanaf de rechterkant die door Stef Roijmans diagonaal werd binnen gekopt; 1-0. Vijf minuten later sloeg het noodlot toe toen Stijn Jansen bij een stevig maar onschuldig duel een dubbele beenbreuk opliep. Het duurde een tijdje voordat de ambulance er was en zodoende werd de eerste helft pas om half vier werd hervat. Als vervanger van Stijn Jansen werd Ruud Maas in het veld gebracht. Hulsel hield het beste van het spel en een kwartier voor rust verdubbelde het de voorsprong. Een afgeslagen bal kwam bij Tom Roest terecht en met een bekeken schot liet hij doelman Menno Sanders kansloos; 2-0. Nog voor rust had Stef Roijmans de kans de wedstrijd in het slot te gooien maar alleen voor de keeper schoot hij voorlangs.


In de tweede helft kwamen de ervaren Thijs Spierings en Geert Coolen in het veld bij SDO'39. De bezoekers probeerden uit alle macht kansen te creeren maar verder dan wat gevaarlijke corners en een schot voorlangs van Niels Heesakkers kwamen ze niet.  Hulsel bleef redelijk eenvoudig overeind en vooral de jonge Twan Corsten speelde een sterke wedstrijd. In de slotfase waren er zelfs nog kansen om de score uit te breiden maar schoten van Joris van der Heijden en Stef Roijmans werden door doelman Sanders gered.


Een knappe en verdiende overwinning voor Hulsel na een wisselvallige bekercampagne geeft moed voor het vervolg van de competitie. Erg jammer dat het hierbij Stijn Jansen zal moeten missen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen DVS op het programma. 


Opstellingen:


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Ron van Gompel, Twan Corsten, Tom Schellekens ('61 Daan Perry), Joris van der Heijden ('81 Rene Roest), Steijn van Rooij, Stijn Jansen ('10 Ruud Maas), Tom van der Heijden, Tom Roest en Stef Roijmans.


SDO'39: Menno Sanders, Jaap Huijbregts ('62 Frans Berger), Christian Paridaans, Frank Swanen, Tuur Willems ('46 Geert Coolen), Niels Heesakkers, Martijn Dijkstra, Marco van Rijn ('46 Thijs Spierings), Claudemberg van der Heijden, Martijn Hellegers, Mike Gevers.


Tweede overwinning voor Hulsel.


Na de overwinning van vorige week in de derby tegen SDO'39 mocht Hulsel vandaag op bezoek bij DVS in Aalst. Een ploeg die vorig jaar ook in de vierde klasse speelde maar waarbij veel veranderd is. Bij DVS stonden zeven andere spelers in het veld vergeleken met de competitiewedstrijd van afgelopen mei. Ook bij Hulsel ontbraken, vooral in de verdediging, de nodige spelers.


Hulsel schoot uit de startblokken en binnen de minuut had het de voorsprong al te pakken. Joris van der Heijden werd diep gestuurd door zijn neef Tom Roest. Met een mooi lobje verschalkte hij de doelman van DVS waarna Ruud Maas het beslissende tikje gaf; 0-1. Qua veldspel was de wedstrijd aardig in evenwicht al was al wel snel duidelijk dat de verdediging van DVS niet het sterkste onderdeel was. Na een klein half uur werd dit door Hulsel benut toen na een combinatie met Joris van der Heijden Stef Roijmans de 0-2 binnen schoof.


Net na rust kwam Hulsel al snel op 0-3 toen Stef Roijmans na een voorzet van rechts binnen tikte. Dit doelpunt werd echter afgekeurd. Even later haalde Roijmans alsnog zijn gram door na een voorzet van Ruud Maas de bal ineens op de slof te pakken en Hulsels derde te scoren. Toen drie minuten later na slecht uitverdedigen van DVS Tom Roest ook nog de 0-4 scoorde was het helemaal beslist. Hulsel geloofde het hierna ook wel en ging slordig spelen. De bij DVS ingevallen Wester Wester profiteerde hiervan en scoorde de eretreffer voor DVS; 1-4.


Zo mag de start van de competitie er zijn met zes punten uit twee wedstrijden maar een zwaluw maakt nog geen zomer dus elke week zal er weer flink gewerkt moeten worden. Te beginnen volgende week thuis tegen DEES.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Bas van Herk, Twan Corsten, Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Ruud Maas ('62 Rob Jansen), Tom van der Heijden ('80 Joep van Gerwen), Tom Roest en Stef Roijmans.


Matig Hulsel verliest van DEES.


Na twee overwinningen op rij is Hulsel vandaag weer met beide benen op de grond gekomen. In een matige wedstrijd waarin veel fout ging werd redelijk kansloos verloren tegen DEES; 2-4.


DEES begon fel aan de wedstrijd wat al na twee minuten een gele kaart opleverde voor Niels van Hest na een stevige charge op Stef Roijmans. Dit zette echter wel de toon voor de rest van de wedstrijd. DEES was een stuk feller en Hulsel kwam vaak te kort in de duels. Na tien minuten kwam Hulsel wel op voorsprong toen na een foutje achterin Tom Roest en Stef Roijmans samen op het doel af gingen, Roijmans was degene die mocht afronden; 1-0. Vijf minuten later kopte de vrijstaande Mitchell Smits de bal in de winkelhaak na een voorzet van rechts; 1-1. Nog geen twee minuten later kwam Hulsel weer op voorsprong toen Tom Roest met een harde schuiver de doelman van DEES verraste; 2-1. Nog voor rust kwam DEES op voorsprong. Hulsel gaf veel te veel ruimte voorin en DEES profiteerde hiervan. Eerst kopte Thomas Tholen de gelijkmaker binnen en een paar minuten later  was het Hein van de Sande die de 2-3 scoorde.


In de tweede helft kwam bij Hulsel de ervaren Rene van der Heijden in het veld voor Bas van Herk. Het spel van Hulsel bleef echter onder het niveau van de afgelopen wedstrijden. Na een kleine tien minuten werd het zelfs 2-4. Na wederom een fout achterin was het Thomas Tholen die met een moie stift doelman Eric Corsten passeerde. Hierna kreeg Hulsel nog wel wat kansen maar vooral Tom Roest speelde vandaag erg ongelukkig. Hulsel probeerde nog van alles maar was vandaag vooral tegen zichzelf aan het voetballen. Vandaar ook dat DEES terecht met de drie punten naar huis ging.


Volgende week kan Hulsel zich herstellen in de uitwedstrijd tegen Dosko'32


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Bas van Herk ('46 Rene van der Heijden), Twan Corsten, Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens ('75 Joost Maas),  Tom van der Heijden ('75  Joep van Gerwen), Tom Roest en Stef Roijmans.


Hulsel mist scherpte maar wint toch.


Na twee overwinning en daarna drie nederlagen werd het voor Hulsel weer eens tijd om een driepunter te behalen. In een wedstrijd die niet al te best was, was Hulsel wel de betere partij en won het met 3-1 al had het daar wel erg veel kansen voor nodig.


In de beginfase was het voor beide ploegen een beetje aftasten. Het eerste gevaar van de wedstrijd was na een kwartier spelen voor Ruud van Dijck van SVSOS maar zijn inzet ging net naast. Hierna was het Hulsel dat het initiatief nam en al snel werd het hiervoor beloond. Een mooie voorzet van Mitchell Verburg werd door Tom van der Heijden ineens op slof genomen en verdween achter de kansloze doelman Bart Grobbee van SVSOS; 1-0. Tot aan de rust had Hulsel nog drie levensgrote kansen. Eerst ging Stef Roijmans alleen op het doel af maar hij schoot over en ook Tom van der Heijden kreeg nog twee dotten van kansen.


Ook in de tweede helft bleef Hulsel grote kansen missen. Nu waren het vooral Stef Roijmans en Tom Roest die het net nog niet konden vinden. Halverwege de tweede helft viel de 2-0 eindelijk wel. Na een afgeslagen corner was het Tom Roest die met een bekeken schuiver in de rechter onderhoek de score verdubbelde. Toen vijfminuten later Roijmans op aangeven van Roest de 3-0 binnenkopte was de wedstrijd beslist. Aan SVSOS zijde waren er ook wel wat kansjes. Zo waren Wout Abrahams en Dorus Broers dicht bij een doelpunt maar ook bij hen ontbrak het aan scherpte. De eretreffer voor de bezoekers kwam er echter wel toen vijfminuten voor tijd ineens Sjors Vromans vrij voor het Hulselse doel stond en de bal simpel binnen schoot; 3-1.


Een verdiende overwinning voor Hulsel dat vandaag het minst slecht was van beide partijen. Een lichtpunt van vandaag was in elk geval dat de kansen wel gecreeerd worden. Nu de afwerking nog! Te beginnen volgende week in de uitwedstrijd tegen Tuldania.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Ron van Gompel , Twan Corsten ('62 Bas van Herk), Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens ('89 Luc van der Heijden), Tom van der Heijden ( '79 Ruud Maas), Tom Roest en Stef Roijmans.


Hulsel knokt zich naar winst.


In de wedstrijd waarin beide partijen veel kansen misten en het net zo goed 5-7 had kunnen worden is Hulsel uiteindelijk de verdiende winnaar geworden De ongelukkig spelende Stef Roijmans verprutste veel kansen maar was met twee doelpunten uiteindelijk wel de matchwinner.


Het eerste gevaar van de wedstrijd was voor Hilvaria toen Pieter Abrahams van dichtbij hoog over schoot. Daarna waren het aan Hulsel zijde Tom Schellekens die net naast schoot en Stef Roijmans die de sterk keepende Rob van den Biggelaar van Tuldania op zijn pad vond. Na een dik kwartier spelen kwam Tuldania op voorsprong. Een voorzet van rechts werd bij de tweede paal door Pieter Abrahams binnen geschoten; 1-0. Tien minuten voor rust leek het zelfs 2-0 te worden toen Jens Hesselmans doelman Eric Corsten voorbij ging, maar hij zag zijn inzet op de doellijn gekeerd worden door de hard werkende Mitchel Verburg. Net voor rust was er een tegenvaller voor Hulsel toen Tom van der Heijden met een schouderblessure uitviel. Hij werd vervangen door Joost Maas die dit prima deed.


Al na een minuut in de tweede helft was er een vrije kopkans voor Roijmans. Hij raakte de bal echter compleet verkeerd. Aan de andere zijde waren het vooral Pieter Abrahams en Rien van de Wouw die het de Hulselse achterhoede regelmatig lastig maakten. Een half uur voor tijd was het Stein van Rooij die hard over schoot en even later was er een prachtige redding van doelman van den Biggelaar voor nodig om een dito schot van Tom Roest onschadelijk te maken. De verdiende gelijkmaker voor Hulsel kwam er toch toen Daan Perry met een mooie pass Stef Roijmans bediende die de bal goed binnen tikte; 1-1. Vijf minuten later kwam Hulsel zelfs op voorsprong toen Roijmans een penalty die hij zelf verdiend had benutte; 1-2. Na dit doelpunt was Tuldania nog een paar keer erg gevaarlijk maar tegen het einde van de wedstrijd vloeiden de krachten weg bij de Esbekenaren en kon Hulsel  relatief eenvoudig op de been blijven.


Een goede overwinning voor Hulsel dat vandaag is blijven knokken en daarom de drie punten verdiend mee naar huis neemt. Volgende week is Hulsel vrij maar de week erop staat de thuiswedstrijd tegen Terlo op het programma.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Ron van Gompel ('90 Rob Jansen) , Twan Corsten ('81 Bas van Herk), Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens, Tom van der Heijden ('40 Joost Maas), Tom Roest en Stef Roijmans.


Dubbele hattrick Roijmans voor Hulsel.


Waar Stef Roijmans de afgelopen wekenwel regelmatig zijn doelpunten mee pikte voor Hulsel maar niet altijd even gelukkig speelde ging hij vandaag helemaal los. Met zes doelpunten had hij een groot aandeel in de 8-1 overwinning van Hulsel tegen Terlo.


Aan Hulsel zijde was Ruud van der Heijden weer terug op zijn vertrouwde plek achterin. Dit kwam goed uit want verdediger Twan Corsten brak in de uitwedstrijd tegen Tuldania een teen en is even uit de running. Hulsel begon goed en na vijf minuten leverde dit al de voorsprong op. Een puike voorzet van Tom van der Heijden werd door Stef Roijmans hard ingekopt; 1-0. Even later kreeg ook Terlo een grote kans maar deze miste net het doel. Na tien minuten kwam Hulsel op 2-0. Tom Roest werd weggestuurd, legde af op Roijmans die vallende scoorde. Tien minuten voor rust werd het al 3-0. Een een-tweetje tussen Joris van der Heijden en Stef Roijmans werd door laatst genoemde afgerond. Twee minuten later  scoorde Roijmans zelfs zijn vierde. Een voorzet van Tom Roest kwam op de hand van een verdediger waarna de lange spits de penalty goed binnen schoot.


Na een kleine tien minuten in de tweede helft was er een uitgelezen mogelijkheid voor Terlo om terug in de wedstrijd te komen toen Joris van der Heijden een overtreding maakte binnen de zestien meter. Eric Corsten stopte de penalty van Sebastiaan Krooswijk maar omdat hij van zijn lijn kwam moest deze opnieuw. In tweede instantie stopte Corsten echter weer! Hierna ging Hulsel door met scoren. Een slechte uitrap van Terlo doelman Thomas Kuijken werd onderschept door Tom van der Heijden die Tom Roest de 5-0 liet scoren. Een kwartier voor tijd viel een mislukte voorzet van Tom Roest alsnog voor de voeten van Roijmans; 6-0. Zes minuten voor tijd scoorde Roijmans zijn zesde toen hij vrij voor het doel werd gezet.  Twee minuten voor tijd revancheerde Krooswijk zich voor zijn gemiste penalty's en kopte de eretreffer voor Terlo binnen. Het slotakkoord van deze middag was echter voor Hulsel. Joris van der Heijden nam de bal prachtig aan en met een schuiver zette hij de 8-1 eindstand op het scorebord.


Een simpele overwinning voor Hulsel in een wedstrijd waar alles meezat en tegen een tegenstander die daarvoor ook alle ruimte gaf. Nu even nagenieten maar vanaf dinsdag weer volle bak trainen voor de thuiswedstrijd van zondag tegen Rood Wit'67.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Ron van Gompel ('56 Joost Maas) , Ruud van der Heijden, Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens, Tom van der Heijden, Tom Roest en Stef Roijmans ('89 Luc van der Heijden).


Hulsel wint simpel van Rood Wit'67.


Na de 8-1 overwinning van vorige week heeft Hulsel ook deze weer een dikke overwinning behaald. Zonder echt goed te voetballen werd er simpel gewonnen van Rood Wit'67; 6-1.


Al na acht minuten kwam Hulsel op voorsprong. Na een lange bal van Daan Perry zat de verdediging van Rood Wit mis en kon Tom Roest simpel de 1-0 scoren. Vijf minuten later werd het al 2-0 toen na een corner van Joris van der Heijden Stef Roijmans bij de eerste paal binnen kopte. In deze fase van de wedstrijd was Hulsel achterin redelijk slordig wat ook de bezoekers wel wat kansjes opleverde. De grootste hiervan was voor Tom Roost, die net naast schoot. Na twintig minuten spelen was het echter weer Hulsel dat scoorde. Een voorzet van Tom Roest kwam bij Roijmans die simpel binnen schoot; 3-0. Nog voor rust had de score hoger uit kunnen vallen maar doelman Jari Piron redde enkele keren goed.


In de tweede helft wou Hulsel de wedstrijd snel beslissen. Ging eerst een schot van Tom Schellekens nog voor langs, even later was het wel raak. Met een bekeken schot scoorde Tom Roest de 4-0. Vijf minuten later lag de 5-0 al in het netje. Na een mooie pass van Stein van Rooij op Joris van der Heijden kon deze Stef Roijmans in staat stellen zijn derde van de middag te scoren. Hierna zakte het spel van Hulsel wat in en kon ook Rood Wit'67 wat meer aan voetballen toe komen. Dit leverde na een uur spelen de mooie eretreffer op. Met een mooi lobje verschalkte Dayne Rodriquez doelman Eric Corsten; 5-1. Het laatste deel van de wedstrijd was niet echt om over naar huis te schrijven, toch voegde Hulsel nog een doelpunt aan het totaal toe. Het was Tom Roest die na een voorzet van Tom Schellekens ook zijn derde van de middag scoorde; 6-1.


Een simpele overwinning waarbij Hulsel niet eens het beste van zichzelf liet zijn. De komende drie wedstrijden voor de winterstop zullen zeker lastiger zijn. Te beginnen volgende week uit in Casteren.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt, Ron van Gompel , Ruud van der Heijden ('59 Joep van Gerwen), Daan Perry, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens, Tom van der Heijden ('75 Rob Jansen), Tom Roest en Stef Roijmans.


Hulsel verliest in matige wedstrijd van Tuldania.


Na weer enkele weken zonder voetbal is Hulsel vandaag begonnen aan de laatste reeks van 14 wedstrijden. De eerste twee hiervan moet het nog zonder Tom Roest doen. Een gemis wat vandaag duidelijk te zien was.


In de eerste helft wisten beide teams weinig te creren. Na een dik half uur was het eerste grote gevaar voor Tuldania toen aanvoerder Jorn Wijten een vrije trap hard over schoot. Vijf minuten voor rust was ook Hulsel voor het eerst gevaarlijk. Na een scrimmage voor het doel werd een schot van Joris van der Heijden knap gered door doelman Rob van den Biggelaar.


In de tweede helft kwam Tuldania iets beter uit de kleedkamer en al na vier minuten kwam het op voorsprong. De behendige Rien van de Wouw draaide weg bij Mitchel Verburg en scoorde met een schot in de verre hoek; 0-1. Hulsel had het net vandaag en wist daar vrij weinig tegenover te zetten.  Halverwege de tweede helft kwam een voorzet van de ingevallen Ruud Maas bij spits Stef Roijmans maar het rollertje wat hij produceerde was te slap. Tien minuten voor tijd viel de genadeklap voor Hulsel toen na een voorzet van Jens Hesselmans wederom Rien van de Wouw scoorde; 0-2. In het vervolg waren er nog wat kansjes voor Tuldania maar doelman Eric Corsten voorkwam een grotere uitslag.


Een wedstrijd waarin Hulsel aanvallend onmachtig was en waar volgende week tegen SVSOS toch iets op gevonden moet worden.


Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt (79 Rene Roest), Ron van Gompel , Ruud van der Heijden, Twan Corsten, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom Schellekens (73  Rob Jansen), Tom van der Heijden Joost Maas  (62 Ruud Maas) en Stef Roijmans.